+36-30-253-2248
autotveszekbp@gmail.com

Készpénzes autófelvásárlás

Azonnali készpénzfizetéssel, adás-vételi szerződéssel, típustól-márkától és állapottól függetlenül, ingyenes kiszállással vásárolunk autót, teherautót az ország egész területén. Járműve lehet újszerű, idősebb, sérült, hibás, műszaki hibás, lejárt műszaki vizsgás, mi vevők vagyunk rá.

Hogyan is működik ez a valóságban?

 A leggyorsabb, ha felhív minket, mert telefonon szóban sokkal több apró műszaki információt meg tudunk beszélni, mint írásban, akár több napos email váltásokkal. Fotókat, képeket mi is e-mail, SMS, MMS, Viber, Whats App üzenet formájában várjuk. Természetesen örömmel fogadjuk az írásos megkeresést is, csak a mi szakmánkban ez picit lassabb folyamat. Fontos megemlítenünk, hogy országosan díjtalanul házhoz megyünk, ha üzletileg beleférünk. Budapesti vállalkozás vagyunk és csodára mi sem vagyunk képesek, például egy kisebb értékű sérült, trélerrel szállítandó járműért több száz kilométert sajnos nem tudunk elmenni. Budapesti, Pest megyei autóknál általában már aznapra is tudunk időpontot egyeztetni kiszállásra. Ha Ön szeretne hozzánk jönni, az is megoldható, de mindenképpen egyeztessünk időpontot!

 

Miért nekünk adja el és ne másik autókereskedőnek, vagy egy szépen hangzó, de bizonytalan Kft-nek?

Az elmúlt évtizedekben több ezer autót vásároltunk és értékesítettünk úgy, hogy egy kis családi vállalkozás vagyunk. (erről bővebben a főoldalon olvashat).  Ez csak úgy volt lehetséges, hogy mindig a maximumot nyújtottuk és alkalmazkodni tudtunk az ügyfelek igényeihez (erről bővebben olvashat a vélemények, referenciák menüben). Ezáltal rengeteg visszatérő ügyfelünk lett, és mondhatni szájhagyomány útján terjedtünk.  Mi leinformálhatóak és mindig elérhetőek vagyunk több mint 13 éve ugyanazon a +36302532248 telefonszámon. Azonnal készpénzben fizetünk, vagy igény esetén azonnali banki utalással rendezzük a vételárat. Rögtön kitöltjük az „adás-vételi”, tulajdonjog átruházási szerződést, és a következő okmányirodai ügyfélfogadáson nevünkre íratjuk a járművet. Ezt azért is fontos megemlíteni, mert csak hivatalosan kitöltött adás-vételi szerződéssel tudja lemondani kötelező felelősségbiztosítását és bónusz kedvezményét átvinni egy másik autóra. Az okmányiroda felé is szintén csak így tudja jelezni az eladást, ide a „súlyadó” gépjárműadó, parkolási matricák, engedélyek, esetleges kedvezmények miatt kell ügyfélkapun vagy személyesen eljuttatni a szerződést. Mi a saját vállalkozásunk nevéről értékesítjük tovább a járművet, mi vállalunk jogi és műszaki garanciát az autóra, nem pedig Ön.

Ezen kívül rengeteg autókereskedés nem foglalkozik 10 évnél idősebb autókkal, vagy csak bizományba veszi be ezeket, és majd a tényleges eladás után kap kézhez az eladó adás-vételi szerződést és készpénzt. Mi ebben is többet nyújtunk sok más autókereskedőnél!


Miért nekünk és ne magánszemélynek adja el?

Magánúton történő autóeladás sokszor hosszabb és nehezebb feladat, mint azt sokan gondolják. A hirdetés feladása, rengeteg telefonhívás, amik általában olyankor érkeznek, amikor Önnek más dolga lenne.  
A sok „vevőjelölt” fogadása, és a szélhámosok hívása, akik általában olyan időpontban jönnének, amikor inkább a családjával lenne. Folytathatjuk a sort, „próba körözgetőkkel”, „önkéntes tesztpilótákkal”, „mi a vége főnök” és a „még alszom rá, de nagyon tetszik” emberekkel. Ha több hét után sikerül ezeket a nehézségeket áthidalni, jöhet a jármű tényleges eladása. De hol is történjen, milyen papírokat kell kitölteni? Beenged otthonába kétes kinézetű vadidegen embereket, akik vajon tényleg átíratják az idáig családtagként kezelt autóját? Vagy még autóznak vele úgy, hogy az Ön nevén marad…

Mi leegyszerűsítve, gyorsan és korrektül elintézünk mindent!