Rólunk

 

 

Rólunk

Azon szinte ritkaság számba menő magyar kisvállalkozások közé tartozunk, akiknek nem csak üzleti lehetőség egy jármű. Nekünk munka, hobbi, sok-sok kihívás és a végén nagy öröm. Fő profilunk az idősebb járművek adás-vétele, ezekkel pedig akad munka bőven, amit csak szívvel-lélekkel lehet csinálni. Mivel családi vállalkozásként működünk, magunknak dolgozunk, így mindig a maximumot hozzuk. 

Autó adás-vétellel több mint 20 éve foglalkozunk, kezdetben mindent mi javítottunk, takarítottunk, vizsgáztattunk, de rá kellett jönnünk, hogy egy fenékkel több lovat nem lehet megülni. Három ismerőssel összefogtunk és viccesen mondva megalakultunk. Jó pár évig külföldről behozott autókkal is foglalkoztunk követve az akkori trendet. 2008-ban bekövetkezett gazdasági vállság rányomta bélyegét a mi szakmánkra is és sok nagy drága autókkal foglalkozó cég lehúzta a rolót. Az akkori üzlettársaimmal ekkor váltunk szét és párommal elkezdtünk az olcsóbb árkategóriájú autókkal foglalkozni. 

 

Azóta az a mottóm és saját mondásom, hogy „a jó üzletember olyan, mint a kaméleon, alkalmazkodik az éppen aktuális üzleti helyzethez”.  Mi azt az ügyfélkört célozzuk meg, akik a hétköznapi csúnyán mondva tucat autót ad el illetve szeretne vásárolni. Büszkén mondhatjuk, rengeteg visszatérő ügyfelünk van mind eladásban, mind pedig vásárlásban. Ha esetleg valami okból mi nem tudnánk segíteni egy ügyfelünknek, akkor a jól kiépített kapcsolat rendszerünkön keresztül mindig találunk megoldást minden problémára.  

 

Fotók emlékezetes munkáinkról

Fotógaléria megtekintése

Bármikor hívhatóak vagyunk!

Bármikor hívhatóak vagyunk, esti órák, hétvége sem akadály!

+36-30-253-2248

+36-30-253-2248
autotveszekbp@gmail.com