GYIK

Gyakori kérdések

Aki látatlanban pontos összeget mond egy használt autóra az komolytalan. Mi erre a kérdésre azt válaszoljuk, hogy állapottól függően a piaci ár alatt nagyjából 20 %-al. Mivel mi is pénzből élünk és nekünk is kell adót fizetni.

Törzskönyv, forgalmi engedély és a tulajdonos személyi igazolványa, lakcímkártyája. Miért biztonságosabb önöknek eladnom, mint magánszemélynek? Nekünk kötelező a cégünk nevére átíratni minden autót, ezzel rögtön ki van zárva, hogy bárki az Ön nevén lévő autóval közlekedjen vagy szabálytalankodjon és a rendőrség Önnél kopogtasson. Mi leinformálhatóak vagyunk, egy magánszemély nem. Nem kell vadidegen emberekkel próba köröket menni, vagy kétes kinézetű egyénekkel otthonában üzletet kötni.

Mi intézünk teljes körben mindent, Önnek nem kell sorban állni,
időt fecsérelni sehol.

Az adás-vételi szerződésen szereplő dátumtól részarányosan visszajár önnek a már befizetett biztosítási díj, a kedvezményt pedig átviheti a következő autójára. Ezért is fontos, hogy csak pontosan és hivatalosan kitöltött adás-vételi szerződéssel szabad eladni autóját.

Igen, az ország egész területén vásárolunk autót és teherautót is.

Bízunk a tulajdonosokban, de a helyszíni állapot felmérést követően (ahol kiderülnek a hibák) részletesen beleírjuk a szerződésbe a hibákat. A hibák és sérülések tudatában vásároljuk meg az autót, úgy hogy nem várunk el garanciát csak az autó jogtisztaságára. 

Bármikor hívhatóak vagyunk!

Bármikor hívhatóak vagyunk, esti órák, hétvége sem akadály!

+36-30-253-2248

+36-30-253-2248
autotveszekbp@gmail.com